Lasna kozmetika Dikson

Omniaexport d.o.o. je že več kot poldrugo desetletje uradni zastopnik podjetja Müster-Dikson za Slovenijo.

Dobavljamo celotno ponudbo tega italijanskega proizvajalca, ki nudi vse kar frizerji potrebujejo pri opravljanju svojega dela; sem spada profesionalna lasna kozmetika in frizerski pripomočki, ter vsa oprema za frizerske salone. Po naročilu dobavljamo tudi vse aparate in opremo za kozmetične salone.

Profesionalna lasna kozmetika DIKSON ponuja izdelke za frizerstvo vrhunske kakovosti že več kot pet desetletji. Podjetje je nastalo in še vedno deluje v Italiji in izvaža svoje izdelke v več kot 70 držav po vsem svetu.

V ponudbi boste našli najrazličnejše artikle DIKSON, kakor so barve za lase, šamponi, balzami, olja, negovalne maske, mleka in ostalo. Izpostaviti velja linijo Argabeta, saj izdelki iz te linije, poleg tega, da so vrhunske kakovosti, imajo vsi dodano še arganovo olje, ki deluje blagodejno na elastičnost las ter jim daje sijaj. Las tudi nahrani, kar je pomembno zlasti pri suhih laseh.

V kolikor bi želeli naročiti izdelke, lahko pokličete na 041 501 651 (Teja), 040 281 622 (Deja), ali pa pišite na info@lasna-kozmetika.si